- Advertisement -
Ad image

The Blog

Szilvafajták Magyarországon: A koraiaktól a késői érésűekig

A magyar kertek és gyümölcsösök évezredek óta őrzik a szilva gazdag hagyományát. Ez a sokoldalú gyümölcs nem csupán ízletes és…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Gyors és könnyű narancsos túrókrém recept pohárdesszerthez

A gasztronómia világában kevés olyan desszert létezik, amely egyszerre kínálja a gyors elkészítés, a könnyed textúra és a felejthetetlen ízélmény…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Lencse fagyasztása: Hogyan tároljuk a főtt lencsét a mélyhűtőben?

A modern konyhák egyik legnagyobb kihívása az időmenedzsment és az élelmiszerpazarlás minimalizálása. Ebben a kettős feladatban nyújt kiváló segítséget a…

Éléstár.hu Éléstár.hu

A kaktuszvirág csodája: Mely fajták virágoznak a legszebben és hogyan bírjuk őket virágzásra?

A kaktuszok világa sokak számára a szúrós, ellenálló sivatagi növények képét idézi, amelyek látszólag spártai körülmények között is megélnek. Pedig…

Éléstár.hu Éléstár.hu

A rózsa leggyakoribb betegségei és kártevői: Megelőzés és hatékony védekezés

A rózsa, a kertek királynője, évszázadok óta hódítja meg az emberi szíveket lenyűgöző szépségével és illatával. Azonban e nemes növény…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Dinnye oltása tökre: miért hasznos és hogyan végezzük?

A dinnye, legyen szó görögdinnyéről vagy sárgadinnyéről, a nyári hónapok egyik legkedveltebb gyümölcse. Frissítő íze és magas víztartalma miatt sokan…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Illatos kókuszos korong: egy gyors és egyszerű sütemény receptje, nem csak ünnepekre

A modern háztartásokban egyre nagyobb igény mutatkozik olyan süteményekre, amelyek nem csupán finomak és mutatósak, de elkészítésük is viszonylag gyors…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Lugasparadicsom fajták: melyeket válasszuk fóliába és szabadföldbe?

A paradicsom, ez a napfényes kertek ékessége, sokak számára a nyár ízét és illatát jelenti. A termesztési formák és a…

Éléstár.hu Éléstár.hu

A padlizsán elkészítése: Alapvető tippek és trükkök kezdőknek és haladóknak

A padlizsán, ez a különleges zöldség, a konyhák igazi kaméleonja. Bár sokan tartanak tőle, mondván, keserű vagy túl sok olajat…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Paraszt paradicsom: a hatalmas bogyójú fajta, ami tökéletes befőzéshez

A magyar háztartásokban, a konyhakertekben és a befőzőedényekben egyaránt kitüntetett helyet foglal el a paradicsom. Édes illata, élénk színe és…

Éléstár.hu Éléstár.hu