A kukorica (Zea mays L.) az emberiség egyik legfontosabb kultúrnövénye, globális szinten a búza és a rizs mellett a harmadik…
A természet kincsesládája számtalan olyan titkot rejt, melyekre a modern ember ritkán figyel oda. Pedig sokszor a lábunk előtt hevernek…
A magyar konyha egyik gyöngyszeme, a pogácsa, generációk óta örvend töretlen népszerűségnek. Ez a sokoldalú, sós aprósütemény képes otthonosságot és…
Az őszi és téli hónapok beköszöntével a konyhákban is megújul a paletta, előtérbe kerülnek a szezonális alapanyagok, melyek nemcsak ízletesek,…
A modern életvitel, a stressz és a helytelen táplálkozás sajnos sokaknál vezethet szív- és érrendszeri problémákhoz. Ezek a panaszok, mint…
A tavasz beköszöntével a természet is megújul, és vele együtt érkeznek az első friss, zsenge zöldségek, melyek közül kiemelkedik a…
Az eper, ez a csodálatos, vörös színű, illatos gyümölcs, sokak számára a tavasz és a nyár elengedhetetlen része. Édes íze,…
A tavasz beköszöntével a természet megújul, és számtalan kulináris kincs kerül elő a földből, melyek közül kétségkívül az egyik legkedveltebb…
Van valami egészen különleges abban a pillanatban, amikor a sütőből előszivárgó édes, fűszeres illat belengi az egész otthont. Ez az…
A Candida gomba, különösen a Candida albicans, egy olyan mikroorganizmus, amely természetes körülmények között is jelen van az emberi szervezetben,…
Sign in to your account