A szeder, ez az ízletes, sötét bogyós gyümölcs, sokak kedvence, különösen a nyári hónapokban. Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban,…
A konyhaművészetben kevés olyan sokoldalú és hálás alapanyag létezik, mint a zöldbab. Különösen igaz ez a párolt zöldbabra, amely nem…
A sütőben sült krumpli az egyik legősibb és legkedveltebb köret, sőt, megfelelő kiegészítőkkel akár főétel is lehet a magyar konyhában.…
A magyar gasztronómia és kultúra egyik legféltettebb kincse a pálinka, melynek sorában a sárgabarackból készült változat különleges helyet foglal el.…
A banán, ez a trópusi gyümölcs, világszerte az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb élelmiszerünk. Édes íze, krémes állaga és könnyű hordozhatósága…
A zeller, ez a szerény, ám annál sokoldalúbb zöldség, régóta fontos szerepet tölt be a magyar konyhában, és világszerte is…
A magyar konyha egyik megkerülhetetlen alapanyaga, a paprika, számtalan formában és fajtában létezik. Van édes és csípős, piros és zöld,…
Az ünnepi asztalok koronázatlan királya, a klasszikus narancsos kacsa, évszázadok óta hódítja meg a gasztronómia szerelmeseinek szívét. Ez a fogás…
A citrom, ez az élénk sárga színű, savanykás ízű gyümölcs nem csupán egy konyhai alapanyag, hanem egy igazi természeti csoda,…
Ahogy a levelek aranybarnára színeződnek, a reggelek csípőssé válnak, és a nap sugarai már nem perzselő hőséget, hanem kellemes melengetést…
Sign in to your account