A konyha világa tele van rejtett kincsekkel, olyan alapanyagokkal, amelyek egyszerűségük ellenére képesek megújíteni ételeinket és egészségünket egyaránt. Ezek közül…
Amikor a hideg beköszönt, és a természet visszavonulót fúj, az ember ösztönösen keresi a meleget, a kényelmet és az otthon…
A konyha világa tele van olyan csodákkal, amelyek egyszerűségükkel és ellenállhatatlan ízükkel lopják be magukat a szívünkbe. A brownie pont…
Az őszi táj elmaradhatatlan szimbóluma, a sütőtök, nem csupán esztétikai élményt nyújt, vagy ízletes alapanyaga a szezonális finomságoknak, hanem valóságos…
A kanadai áfonya, vagy tudományos nevén a nagybogyós áfonya (Vaccinium macrocarpon) és a magasbokrú áfonya (Vaccinium corymbosum) az elmúlt évtizedekben…
A hideg, téli esték elengedhetetlen kelléke, a forró csokoládé, évezredek óta kényezteti az emberiséget. Ami egykor az azték uralkodók szertartásos…
A zeller, ez a méltán népszerű zöldség, a konyhákban és a kertekben egyaránt kiemelkedő szerepet tölt be. Nem csupán ízletes…
A póréhagyma (Allium porrum) az egyik legfinomabb és legkevésbé csípős ízű hagymaféle, amely az idők során méltán vívta ki helyét…
A forró nyári napokon, amikor a szívünk valami könnyed, mégis ellenállhatatlan édességre vágyik, az olasz konyha egyik legkedveltebb kincse, a…
Ahogy a nyár a tetőfokára hág, és a nap sugarai aranyba öltöztetik a tájat, a magyar kertek, erdőszélek és elhagyatott…
Sign in to your account