- Advertisement -
Ad image

The Blog

Kukorica termesztése biokertben: tippek a vegyszermentes gondozáshoz

A biokertészet nem csupán egy módszer, hanem egy filozófia, egy életérzés, amely a természettel való harmóniára épül. Ebben a szellemben…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Szukkulens növények: Útmutató kezdőknek a pozsgások világához – gondozás, fajták, nevelés

A szukkulens növények, vagy ahogy gyakran nevezzük őket, pozsgások, az utóbbi években hihetetlen népszerűségre tettek szert a növénykedvelők körében. Nem…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Rózsa szaporítása egyszerűen: Módszerek, amelyekkel kezdők is sikerrel járhatnak

A rózsák, a kertek királynői, évszázadok óta elbűvölik az embereket szépségükkel és illatukkal. Sokan gondolják, hogy a rózsa szaporítása bonyolult,…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Adhatok epret a kutyámnak? Tudnivalók az eper biztonságos etetéséről

A kutyatartók körében gyakran felmerülő kérdés, hogy vajon kedvenceik is élvezhetik-e az emberi táplálékokat, különösen a friss gyümölcsöket. Az eper,…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Levendula termesztése kezdőknek: Szabadföldben vagy cserépben érdemesebb?

A levendula, ez a jellegzetes illatú, gyönyörű lila virágú mediterrán növény az elmúlt években meghódította a magyar kerteket és balkonokat.…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Melyik sárgabarack fajta a legjobb lekvárnak? Tippek a tökéletes állaghoz és ízhez

A sárgabaracklekvár, vagy ahogy sokan ismerik, a kajszibaracklekvár, nem csupán egy egyszerű édes kenőcs a reggeli pirítósra. Ez egy igazi…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Kukoricaolaj: mire jó, miben különbözik a napraforgóolajtól és hogyan használjuk?

A modern konyha és táplálkozás megkerülhetetlen elemei az étolajok. A választék hatalmas, a polcokon sorakozó üvegek között pedig könnyen elveszhet…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Mennyire fagytűrő a zeller? Tippek az átteleltetéshez és a fagyvédelemhez

A zeller, ez a sokoldalú és rendkívül tápláló zöldség, hazánkban is közkedvelt a konyhakertekben és a tányérokon egyaránt. Legyen szó…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Avokádó tárolás – Tippek a frissesség megőrzéséhez, az érettség fokának jelentősége

Az avokádó, ez a krémes textúrájú, tápanyagokban gazdag gyümölcs, az elmúlt évtizedekben robbanásszerűen népszerűvé vált a konyhákban szerte a világon.…

Éléstár.hu Éléstár.hu

Karfiol a babák étrendjében: Mikortól adható és hogyan készítsük el?

Az első falatok, az új ízek felfedezése, a hozzátáplálás időszaka minden szülő életében izgalmas, de egyben kihívásokkal teli szakasz. Számtalan…

Éléstár.hu Éléstár.hu