
A brokkoli, ez a keresztesvirágúak családjába tartozó zöldség, az elmúlt évtizedekben robbanásszerűen vált népszerűvé világszerte, és nem csupán a konyhákban,…
A szeder, ez a tápanyagokban gazdag, ízletes gyümölcs, sok kertész kedvence. Ahhoz azonban, hogy bőséges és egészséges termést hozzon, gondos…
A magyar mezőgazdaság büszkeségei között számos olyan növényfajta található, amelyek a hazai nemesítői munka gyümölcsei, és nem csupán a Kárpát-medence,…
A chili paprika, ez a tüzes, karakteres növény, évezredek óta elkíséri az emberiséget, ízt és pikáns élményeket csempészve a konyhákba…
A konyha világa tele van rejtett kincsekkel, olyan alapanyagokkal, amelyek egyszerűségük ellenére képesek megújíteni ételeinket és egészségünket egyaránt. Ezek közül…
Amikor a hideg beköszönt, és a természet visszavonulót fúj, az ember ösztönösen keresi a meleget, a kényelmet és az otthon…
A konyha világa tele van olyan csodákkal, amelyek egyszerűségükkel és ellenállhatatlan ízükkel lopják be magukat a szívünkbe. A brownie pont…
Az őszi táj elmaradhatatlan szimbóluma, a sütőtök, nem csupán esztétikai élményt nyújt, vagy ízletes alapanyaga a szezonális finomságoknak, hanem valóságos…
A kanadai áfonya, vagy tudományos nevén a nagybogyós áfonya (Vaccinium macrocarpon) és a magasbokrú áfonya (Vaccinium corymbosum) az elmúlt évtizedekben…
A hideg, téli esték elengedhetetlen kelléke, a forró csokoládé, évezredek óta kényezteti az emberiséget. Ami egykor az azték uralkodók szertartásos…
Sign in to your account