A levendula, ez a jellegzetes illatú és látványú mediterrán növény, az elmúlt évtizedekben robbanásszerűen hódította meg a magyar kerteket. Nem…
A konyhakertészek és ínyencek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvend egy különleges zöldség, amely nemcsak ízvilágával, hanem lenyűgöző megjelenésével is elvarázsolja…
A konyha illata, ami egy pillanat alatt képes visszarepíteni minket a gyerekkorba, a nagymama konyhájába, vagy egy meghitt családi reggelihez…
A Papsapka kaktusz, tudományos nevén Astrophytum asterias, a kaktuszok világának egyik legkülönlegesebb és leginkább csodált képviselője. Nem véletlenül kapta ezt…
Az egészséges életmód és a gasztronómiai élvezetek kéz a kézben járhatnak, és erre az avokádó mousse az egyik legkiválóbb példa.…
A spenót, ez a szerény, ám annál erőteljesebb zöldség, régóta kiemelt helyet foglal el a világ konyháiban és az egészséges…
A körte, ez az őszi kertekből és piacokról jól ismert, lédús és édes gyümölcs, generációk óta az emberi táplálkozás szerves…
Amikor a nyári konyha sokszínűségéről és a szezonális zöldségek felhasználásáról beszélünk, a cukkini az egyik legkiemelkedőbb alapanyag. Ez a szerény,…
Ahogy az őszi szellő megérinti a fákat, és a levelek ezer színben pompáznak, egy jellegzetes íz és illat is beköltözik…
A zöldbab, ez a sokoldalú és könnyen hozzáférhető hüvelyes, sok háztartásban alapvető élelmiszernek számít. Gyakran jelenik meg köretként, salátákban, vagy…
Sign in to your account